Hoe Moet Je …

Hoe moet je gratis bitcoins verdienen?

gratis bitcoins verdienen

Bitcoins zijn een opkomende valuta (zoals de Euro en de Dollar), welke volledig via internet gaat. Er komen geen banken of andere tussenpartijen tussen, waardoor het wellicht een mooie manier van betalen wordt in de toekomst. Nu kun je zelf Bitcoins inkopen, maar veel leuker is het om deze zelf gratis te verdienen. Gelukkig zijn hier een flink aantal websites voor te vinden, welke in onderstaande tabel makkelijk te bekijken zijn. Deze werken ook nu, in 2015 nog!


Wat heb je nodig?

– Een bitcoin wallet (portemonnee)
– Een internetverbinding

Uitleg

Stap 1
Ten eerste is het absoluut noodzakelijk om een Bitcoin wallet te hebben. Je kunt gebruik maken van diensten als de Blockchain wallet, of je kunt een Android app of een Programma voor de PC. Deze zijn allemaal gratis te gebruiken.

Stap 2
Kopieer je bitcoin adres (dit is een ontzettend lang adres wat er ongeveer zo uit ziet: 1HFFFW7LWp9io3vd8BeBbK3zi7vVtiMBNG. Deze heb je nodig om in te vullen op de websites.

Stap 3
Ga regelmatig naar de websites uit de onderstaande tabel (sommigen kunnen dagelijks, sommige elk uur). Voor elke bezochte pagina krijg jij een aantal gratis bitcoins (of Microbitcoins).

Stap 4
Bezoek de volgende websites en volg de stappen die daar volgen:

Website Hoe vaak bezoeken?
Coinvisitor Dagelijks
Blue Satoshi Dagelijks
Break the coin Dagelijks
Free Bitcoin Home Dagelijks
Get Free Bitcoin Dagelijks
Razercrypt Dagelijks
Safebitcoin Dagelijks
The Earner Dagelijks
Zoobit Dagelijks
Your Bit Dagelijks
Siizo Dagelijks
Bitvisitor Elk uur
Earn Free Bitcoins Elk uur
CoinAd Dagelijks
Bitcrate Dagelijks (zelden beschikbaar)
Netlookup Dagelijks
Cointube Dagelijks, videos kijken
Dailybitcoins Elk uur!
Bunnyrun Dagelijks

Let op!

– Je zult je bitcoins niet direct in je wallet zien. De meeste websites storten de betalingen één keer per dag om de transactiekosten zo laag mogelijk te houden.

4 reacties op "Hoe moet je gratis bitcoins verdienen?"

Geef een reactie

 1. Wolfgang:

  Ik heb via freebitcoin toch zo’n 150 euro verdient, 0.55 bitcoins door 1 keer te klikken.

 2. Kris:

  John,

  Even uitgeprobeerd omdat ik hetzelfde uitgangspunt had als jij: 0.07€ voor toch een drietal uren werk, ondertussen is de koers wel weer ferm gestegen. Wie via affiliatielinks werkt zoals de artikelschrijver en andere mensen eens kan verleiden, kan hier wel een leuk zakcentje mee verdienen.

 3. john:

  Zonde van je tijd. Zelfs nu bitcoin zo duur is krijg je misschien 0.01 cent per site, 0.1 cent per dag voor alles. Doe dat een week en je hebt bijna 1 eurocent.
  Wees geen armoedzaaier, steek er gewoon 20 euro in, klikken voor bitcoin is voor stakkers.

  1. Jan:

   Ik vind het niet zonde hoor, je krijgt op elke site wel ongeveer een cent met de waarde van tegenwoordig, en wie weet wat deze cent in de toekomst waard kan worden!

   Dit is gewoon een hele laagdrempelige manier om nu alvast wat Bitcoins te verdienen!