Hoe Moet Je …

Hoe moet je geld verdienen met YouTube?

geld verdienen met YouTube

YouTube krijgt dagelijks miljoenen bezoekers. Zoals met alles wat populair is, is er ook met YouTube. Maar op YouTube werkt het een beetje anders, je creativiteit wordt namelijk op de proef gesteld. Dit artikel zal je een handje helpen om extra geld te verdienen met YouTube.


Wat heb je nodig?

– Videobewerkings software
– Een internetverbinding

Uitleg

Stap 1
Stap 1; het maken van een video is waarschijnlijk het moeilijkste gedeelte van het geld verdienen aan YouTube. Verzin eerst wat voor video je wilt maken. Als je een bepaalde vaardigheid heb, kun je bijvoorbeeld een video tutorial maken. Als je grappig bent of goed kunt animeren kun je een populaire video parodie maken, of een kleine animatie maken.

Stap 2
Neem je idee op en zorg dat het uniek is. De meest populaire YouTube videos zijn originele series met herkenbare karakters of mensen.

Stap 3
Upload je vide naar YouTube, en geef de video door aan iedereen die je kent om meer hits te krijgen.

Stap 4
Maak nog een paar video’s en upload deze. Als je genoeg hebt kun je je aanmelden voor het YouTube partner programma, zie hiervoor de volgende stap.

Stap 5
Meld je aan voor het YouTube partner programma.

Stap 6
Als je goedgekeurd bent kun je advertenties naast je videos plaatsen. Als mensen nu je video’s bekijken zul je inkomsten genereren.

Let op!

– Je zult niet zomaar goedgekeurd worden voor het partner programma. Je moet echt iets unieks moeten brengen, anders zul je niet geaccepteerd worden.
– Breng bijvoorbeeld een wekelijkse serie uit, waardoor je fans krijgt.
– Upload alleen je eigen video’s. Als je video’s upload waar copyright opstaat zul je sowieso een ban krijgen.

1 Reactie op "Hoe moet je geld verdienen met YouTube?"

Geef een reactie

  1. bas:

    hey, de link werkt niet.