Hoe Moet Je …

Hoe moet je hotmail verwijderen?

hotmail verwijderen

Heb je een @hotmail (of @msn of @live) adres die je niet meer wilt? Dan kun je deze verwijderen. Hiermee verwijder je ook meteen je MSN, dus als je je MSN wilt verwijderen is deze handleiding ook van toepassing. Let wel op dat het Windows Live Messenger programma nog wel verwijderd moet worden, je verwijdert met deze handleiding enkel je account.


Wat heb je nodig?

Een Hotmail account

Uitleg

Stap 1
Log in op je account. Dit doe je door naar Hotmail.com te gaan, en daar je gegevens in te vullen.

Stap 2
Klik rechtsbovenin op “Opties” en kies voor “Meer opties”.

Stap 3
Klik op de bovenste link, genaamd “Persoonlijke gegevens bekijken en bewerken” onder het kopje “Account beheren”.

Stap 4
Kies voor “Account sluiten”, helemaal onderin.

Stap 5
Lees de waarschuwingen goed door, en vul je wachtwoord in.

Stap 6
Je zult nu waarschijnlijk een melding krijgen dat je Windows Live Hotmail-account nog verwijderd moet worden. Klik op “Uw Microsoft-account sluiten.”.

Stap 7
Lees deze tekst ook weer goed door. Let erop dat je 270 dagen de tijd hebt om jezelf te bedenken, hierna wordt je emailadres vrijgegeven en is deze voor iedereen te registreren. Je oude e-mails zijn uiteraard niet te lezen.

Stap 8
Klik op “Account sluiten”.

Stap 9
Je account is nu verwijderd. Probeer niet om weer opnieuw in te loggen, omdat je account dan weer geactiveerd zal worden.

Let op!

– Het kan zijn dat al je berichten verwijderd zijn als je opnieuw activeert. Denk dus goed na voordat je je account verwijderd.
– Om ervoor te zorgen dat iemand anders jouw email-adres niet gaat gebruiken kun je het beste je account laten bestaan, maar nooit meer openen.

96 reacties op "Hoe moet je hotmail verwijderen?"

Geef een reactie

 1. willy Vermeiren:

  Dit werkt niet omdat je eerst via je probleem mailadres moet aanmelden bij microsoft account en dit lukt dus niet met dat account

 2. kanan:

  oud en niet meer gezelige

 3. kanan:

  oud en niet meer gezelige

 4. pedro muanza:

  Ik wil graag gebruik van jullie e-mail .con dat is mijn vraag .

 5. Elias:

  Hi!
  Ik volg de stappen goed om mijn hotmailaccount te verwijderen, maar ik krijg nooit de mogelijkheid te zien om ‘Account sluiten’ aan te klikken! Het is er gewoon niet hoewel ik helemaal naar omlaag scroll! hoe komt dat? Dus eerst krijg je ‘weergavenaam’ daarna ‘persoonlijke gegevens’ en daarna ‘voorkeur voor marketing’, maar er staat geen puntje meer die zegt ‘account sluiten’!!!

 6. Lisa:

  Ik heb al meerdere malen een poging gedaan om mijn hotmail te verwijderen omdat het gehackt is, maar kom steeds in dezelfde velden terrecht en moet weer alles invullen. Mijn password heb ik al vele malen moeten wijzigen, naar een link gaan om opnieuw aan te melden maar niets lukt.
  Ik wil graag mijn hotmail opnieuw gaan gebruiken, maar kom er niet doorheen??

 7. grem:

  Annuleer betaalde services of Microsoft Points-accounts die aan je Microsoft-account zijn gekoppeld.

  wat moet je bij deze melding doen eigenlijk

 8. diana:

  ik wil deze verwijderen omdat ik een een nieuwe wil maken ik kan ook me E-mail niet openen op me Blackberry

 9. lucas:

  ali sahin de sukel aaap

 10. lucas:

  heey sukels vooral maarieke de dombo en eric jullie zijn verliefd

 11. marieke:

  heeeey ik kan niet meer op m’n acount komen heeft iemand hier ervaring mee ik

  tenmiste niet ooooh k*t comp.

 12. eric:

  ik heb het eindelijk gevonden
  vanaf je de foutmelding krijgt moet je op help drukken daarna krijg je 2 links om uw account te verwijderen, de onderste selecteren

 13. eric:

  ik probeer nu al 5 dagen het account te verwijderen maar dat lukt niet. Steeds dezelfde melding als jullie kregen; Is het ondertussen bij iemand van jullie gelukt?

 14. iris:

  Hey vrienden ik twee hotmaipen en ik wil de ene verwijderen. İk ga naar opties maar ik vind echt nergens meer opties en dat is dus heel ambetant. Kan er iemand me helpen want dat is echt niet leuk!!

 15. dien:

  Ik wil m verwijderen, maar krijg telkens het bericht dat er een tijdelijk probleem is. Kan ‘m dus nog steeds niet verwijderen.. Iemand hier ervaring mee?

  1. peter:

   Hoi Dien
   Ik heb dit probleem ook als ik een hotmail account wil verwijderen zelfde melding en dan staat er probeer het later nog eens

 16. dootjeee:

  ja mn account is gehackt hoe moet ik dan inloggen?

  1. klaartje:

   kan niet gewoon nieuwe maken denk ik