Hoe Moet Je …

Hoe moet je iemand terugpakken?

iemand terugpakken

Heeft iemand iets gedaan, die je eens goed terug wilt pakken? Met deze handleiding leer je een leuke en originele manier om iemand te grazen te nemen. Let op, het kost wel geld, en diegene zal waarschijnlijk flink pissig worden.


Wat heb je nodig?

– Geld

Uitleg

Stap 1
Zorg eerst dat je wat informatie krijgt over die persoon. Welke taal spreekt diegene (en vooral: welke niet), en waarvoor zou diegene graag een week weggaan?

Stap 2
Ga naar de site en zoek een leuk land uit, waar ze een taal spreken die jouw slachtoffer niet spreekt. Bij voorkeur een land waar Engels ook niet veel gesproken wordt. Kijk desnoods eens op de voor suggesties.

Stap 3
Boek een ticket op de naam van diegene. Print je E-ticket uit en zorg dat je deze goed bijhoudt.

Stap 4
Verzin een leuke activiteit en een reden om voor deze persoon de vlucht te nemen. Enkele suggesties:
– Een prijsvraag van een bepaald tijdschrift
– Een beurs voor een bepaald genre
– Een oude vriend die daar naartoe verhuisd is
De opties zijn eindeloos, en je moet vast wel iets kunnen verzinnen. Heb jij nog een ander leuk idee? Laat het hieronder in een reactie weten.

Stap 5
Typ een brief uit, en zorg ervoor dat deze er erg officieel uit ziet. In plaats van een brief kun je uiteraard ook een e-mail sturen, je zult hier dan wel een apart e-mailadres voor moeten maken. Zet in de brief onder andere dat er een hotel geregeld is, en dat er een taxi voor de persoon klaar staat op het vliegveld (wat natuurlijk niet het geval is.)

Stap 6
Stuur het op, en wacht.

Let op!

– Als de persoon er achter komt dat jij dit hebt gedaan, verwacht dan een streek terug.
– Doe dit niet zomaar zonder reden.
– Bekijk hieronder verschillende bestemmingen:

26 reacties op "Hoe moet je iemand terugpakken?"

Geef een reactie

 1. je moeder:

  pwowpeolij

 2. hala almasri:

  het ging slecht ik heb wel bij LET OP gekeeken en gedaan maar toch lukte het
  niet

 3. man 123:

  Is het slim om bbf wraak doen

 4. eva:

  hoi
  ik pak mn broertje altijd aan door hem te laten schrikken een keer was hij in het toilet in de avond hij zag me en ik liep gewoon in zijn richting toen gilde hij kij hard!! superr leuk!!!

 5. maly:

  Het helpt niet

 6. jasper:

  wat ik altijd leuk vind is doen alsof ik mensen ga terug pakken en dan ook echt in blijven wrijven , maar uiteindelijk toch niets doen terwijl die mensen wel echt op hun hoede zijn van wow hij gaat me vast terug pakken 😛

 7. akoesta:

  je kan je zelf nep vermorden en dan laat je achter dat hij je had dood gemaakt of zij
  en dan moet hij naar een pschijatrise inrichting

  1. Anoniem:

   Dat is wel HEEEEL ERG HEFTIG HOOR Jezus zeg😱🤦🏻‍♀️

  2. anoniem:

   ik denk dat jij zelf naar een psychiatrische inrichting moet, aangezien je niet eens kunt typen.

 8. grappighoor:

  wat ga je geld voor diegene verspillen misschien vindt hij/zij het wel leuk-_-

 9. Dollie:

  Iemand terugpakken…..:
  Koop bij een reptielenwinkel een doosje krekels. Kakkerlakken kan natuurlijk ook.
  Ga ‘s nachts naar het adres van degene die je terug wilt pakken, open het doosje en gooi deze met inhoud door de brievenbus. Maken dat je wegkomt.
  Dít is terugpakken!

  1. anoniem:

   jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 10. De vette jostie:

  Ik heb dit met mijn weduwe gedaan en nu zit ze vast in Iraq. Ze is vreselijk bang dat zij zal omkomen in een vuur gevecht en de overheid wil me geen geld sturen om haar terug te sturen.

  Willen jullie voor de begravenis zorgen? Extremist is mijn tweede naam.

 11. siham:

  vind niet slecht tips gelijk
  xxxxx lol

 12. ole:

  cooooooooooooooooooooooooooooooooool

 13. Shafiek:

  ik weet een andere manier hoe je iemand terug pakt maar je hebt drie personen nodig de eerste jij tweede slachttoffer derde je beste vriend(in) let op!: 1.leg briefgeld op de grond 10 of 20, terwijl je beste vriend op de hek van de balkon bij de eerste verdieping staat! 2. Je moet wachten tot diegene komt. 3.Als hij/zij is gekomen moet je roepen ”Hé, kijk een briefje op de grond 4.Dan moet degene die op de hek van de balkon staat op de slachttoffer springen precies als hij/zij de briefgeld pakt! 5. dan krijgt je slachttoffer pijn en dan gaat hij/zij nooit meer grappen met je uithalen! want dan is hij/zij bang voor je!!!

  Maar die terugpak bericht boven is geen goed idee want dan kunnen ze niet meer terug! en dan komen ze NOOIT achter dat jij het hebt gedaan!

 14. nou...ja:

  ik heet niet nou…ja dat jullie het even weten dat ik jullie niet in de verwarring heb gebracht ofzo want bij sommige mensen gebeurt dat wel eens jaaaaaaaaaa bij verse gaytjes bijvoorbeeld of bij jonas vonk plz ga naar zijn hyves of facebok en zeg ff dat hij ontiegelijk gay is en zet ook ff de link van deze site erbij en als je het doet plz zeg het ff want… uhm je hebt geen reden nodig beter ga je gewoon nu tegen jonas zeggen dat hij een verse gay is en dat hij beter zich moet kaal scheren en een pruik op doen als je wil dan althans als je denkt dat het zielig is voor hem nou… nee want hij is raar en ginger

 15. RSA:

  en taxi moet van easytaxischiphol.nl

 16. Storm:

  Pfff ver gezocht dit topic. Deze is echt alleen maar voor de reclame voor KLM.

 17. victor:

  wel een beetje veel geld lol

 18. Dirkis:

  Haha helemaal mee eens Tim!

 19. Timm:

  Ik vind dit een rare topic.

  1. ferielle:

   dat kost veelteveel geld voor een grap

 20. buy gold:

  Als de aansluiting niet in de buurt is van je telefoon dien je een lange kabel te leggen en moet je opletten om dit netjes weg te werken. Telefoonkabel is niet meer duur..Het fijne van een draadloze telefoon is natuurlijk dat je bewegingsvrijheid hebt. ISDN werkt niet met lijnen maar met kanalen..Er zijn ook telefoons die werkzaam zijn middels het internet.