Hoe Moet Je …

Hoe moet je iemand versieren?

iemand versieren

Iemand versieren is eigenlijk heel simpel, maar je moet het wel doorhebben. Met de onderstaande handleiding helpen we je om iemand versieren, bijvoorbeeld in een bar of in een discotheek.


Wat heb je nodig?

– Een beetje zelfvertrouwen

Uitleg

Stap 1
Bekijk de ruimte waar je je bevind. Vind een plekje in de bar of in de disco waar je de hele ruimte kan zien. Kijk gewoon een beetje rond tot je iemand leuks ziet.

Stap 2
Ga een beetje dichterbij deze persoon staan. Zorg dat deze persoon je wel kan zien, maar ga niet te dichtbij staan, of direct in het zicht. Blijf aan 1 kant, maar wel zichtbaar.

Stap 3
Zoek oogcontact met de persoon. Als deze persoon terugkijkt, zorg dat je af en toe elkaar in de ogen kijkt. Ga niet staren, dat is creepy. Kijk net lang genoeg om te kijken of deze persoon terugkijkt. Als de persoon positief terugkijkt, glimlach dan en kijk weg.

Stap 4
Koop een drankje voor hem of haar. Vraag de barman of vrouw dat ze zelf iets mogen kiezen. Als dat niet lukt, kijk dan wat de persoon drinkt.

Stap 5
Let op hoe de persoon reageert als hij/zij het drankje krijgt. Kijk of hij/zij glimlacht en let goed op de lichaamstaal. Als je geen reactie krijgt, wacht je even.

Stap 6
Doe je ding als je een positieve reactie krijgt. Gedraag je normaal en rustig. Gebruik geen slappe openingszinnen, maar stel je gewoon voor, en maak misschien een grapje.

Stap 7
Gedraag je normaal. Wees jezelf en gedraag je niet te arrogant. Stel vragen om te laten zien dat je interesse hebt in deze persoon, maar hou het simpel; vraag over school, werk of hobby’s.

Stap 8
Ga ervoor. Vraag zelfverzekerd waarvoor je kwam en een grote kans dat je het krijgt! Stel voor om samen naar een andere bar toe te gaan, of om samen iets te eten (Doner bijvoorbeeld). Kies een plek die niet te druk of lawaaierig is, zodat je elkaar kunt leren kennen. Kies ook geen uitgestorven plek; de persoon moet zich wel veilig bij je voelen.

Let op!

– Wees jezelf.

9 reacties op "Hoe moet je iemand versieren?"

Geef een reactie

 1. Ikbenlekker:

  @jebroer

 2. Ikbenlekker:

  Ewa lotje miss kan je ook gay zijn..

 3. Jebroer:

  Ik denk toch echt dat je pinda’s moet gaan rapen!

 4. hoi:

  als de tijd rijp is (:

 5. hoi:

  ik weet zeker dat je ooit een vrouw krijgt

 6. keirel:

  Inderdaad Lotje je bent waarschijnlijk veeeeeeeel te lelijk haha

  1. Je moeder ook:

   Zie naam en e-mail adres.

 7. lotje:

  jaja dit helpt echt niet hoor wtf. ik ben nu al 34 en heb nog nooit een vent gehad. alles al geprobeerd maar ze willen me gewoon niet. misschien ben ik te lelijk of kan ik gewoon niet flirten. kan iemand me helpen?
  Lotje.

  1. lolxdje:

   Lieve lotje,
   Ik schrok even toen ik je bericht las…
   Maar sommige zijn nouw emmaal wat later met de liefde
   Dan met de ander maar lotje iedereen is anders…
   En er zijn best wel anderw mensen die ook geen man/vrouw hebben..
   Maar sterkte, en ik weet zeker dat je een ware man krijgt..
   Doeiidoei!!
   Lolxdje