Hoe Moet Je …

Hoe moet je nagels lakken?

nagels lakken

Mooie nagels kunnen je persoonlijke stijl uiten door een enorme variant in kleuren en designs. Een professionele manicure is leuk en relax, maar de kosten kunnen al snel uit de hand lopen, zeker als je je nagels regelmatig bij wilt houden. Gelukkig kun je jezelf makkelijk aanleren hoe je je nagels mooi lakt.


Wat heb je nodig?

– Nagellak
– Nagellakremover
– Vijl

Uitleg

Stap 1
Verwijder ten eerste alle oude resten nagellak die je nog op je nagels hebt zitten. Gebruik een nagellakremover die goed is voor je nagels en je nagels niet kapot maakt. Gebruik watten, in combinatie met de vloeibare stof om je nagels te ontdoen van de nagellak.

Stap 2
Gebruik een nagelvijl of een nagelknippertje om je nagels een mooie vorm te geven voordat je je nagels gaat lakken. Dit is erg makkelijk, maar zeker belangrijk.

Stap 3
Kies een doorzichtige nagellak en lak je nagels hiermee. Dit wordt de basis van je nagels. Je kunt hier het beste een merk kiezen wat snel droogt. Plaats maar een dun laagje. Het hoeft niet perfect te zijn, als het maar niet te slordig gedaan is.

Stap 4
Als deze basis droog is, kun je beginnen met een kleur. Omdat nagels lakken niet zo snel gedaan is, kun je een beetje “valsspelen” door maar 1 extra laag nagellak te gebruiken, aangezien je al een basis aangelegd hebt met de doorzichtige nagellak. Maak kleine bewegingen terwijl je de nagellak aanbrengt. Zorg dat alle stroken dezelfde kant op gaan.

Stap 5
Laat de nagellak ongeveer 3 tot 5 minuten drogen. Als ze droog zijn ben je bijna klaar. De laatste stap is om de doorzichtige nagellak nogmaals over je nagels te lakken. Dit zorgt ervoor dat de nagellak langer kan blijven zitten, en geeft ze tevens een mooie glans. Je hoeft dit niet heel netjes te doen, aangezien niemand je foutjes kan zien.

Stap 6
Deze lak zal in ongeveer twee minuten drogen. Als deze droog is, is je manicure klaar en zien je nagels er perfect uit!

3 reacties op "Hoe moet je nagels lakken?"

Geef een reactie

  1. elenaa:


    ik ben heel cool

  2. jaanwi:

    dank je wel hoor, hebal wat voor mijn tijdschrift bye byeeeeeeee