Hoe Moet Je …

Hoe moet je Middelvinger typen (iPhone)?

Middelvinger typen (iPhone)

Sinds de laatste update op Whatsapp kun je ook middelvingers sturen. Hier lees hoe je dit moet.


Wat heb je nodig?

– Een iPhone
– De laatste Whatsapp update

Uitleg

Kopieer de volgende tekens:
?
??
??
??
??
??

Ze staan op volgorde van kleur. De eerste is de gele, daarnaast gaat het op volgorde van huidskleur. Je zult ze niet zien, tot je ze kopieert en plakt. Zie je een gekleurd vierkantje? Kopieer deze dan mee.

CKoBxKkUcAA5zq5

6 reacties op "Hoe moet je Middelvinger typen (iPhone)?"

Geef een reactie

 1. janmaat:

  leef ze nog?

 2. Lisavd.:

  dankjewel! ik was echt boos op mijn oma hahaha ze appte me de hele tijd dat ze dringend hulp nodig had ofzo hahah,maar hoe reageer je dan? met de middelvinger dus, en daarna heb ik nooit meer van dr gehoord! echt super dus!

 3. kipeter:

  Ik heb een kipje gegeten

 4. Denise:

  poeplolololololololool

 5. fapke:

  ik wil een pink maar hoe moet dat want in het echt heb ik echt ook maar 1 pink.