Hoe Moet Je …

Hoe moet je zien of een jongen je leuk vindt?

Zou het niet fijn zijn, als je gewoon aan een jongen kunt zien of hij je leuk vindt of niet? Helaas is het niet zo makkelijk. Gelukkig kun je met onderstaande stappen toch aanwijzingen krijgen of die ene leuke jongen je leuk vindt. Volg deze stappen en kijk of jij vervolgens stappen moet nemen.


Uitleg

Stap 1
Kijk hoe vaak hij naar je kijkt. Zie je dat hij steeds naar je kijkt als jij naar hem kijkt? Draait hij snel weg als hij merkt dat je het ziet? Dan is hij zeer waarschijnlijk wel geïnteresseerd.

Stap 2
Vraag het aan je vrienden. Jongens zoeken vaak contact met de vrienden van een meisje als ze interesse in iemand hebben. Je kunt dus aan je vriendinnen vragen of hij wel eens over je praat met je vriendinnen. Soms zijn jongens verlegen, en vragen ze het daarom aan je vriendinnen, in plaats van dat ze op je af stappen.

Stap 3
Wees niet beledigd als hij je plaagt. Dit is typisch iets wat jongens doen. Soms weten jongens niet goed hoe ze hun gevoelens moeten uiten, dus doen ze iets raars, om maar contact met je te hebben. Soms maken ze grapjes over je terwijl ze met vrienden zijn. Dit doen ze om grappig te lijken voor hun vrienden.

Stap 4
Probeer eens heel dichtbij de jongen te komen. Raak hem eens aan (op zijn schouder of been bijvoorbeeld) en kijk wat hij doet. Als hij snel wegtrekt vindt hij je waarschijnlijk niet zo leuk. Als hij niets doet, of hij juicht het toe vindt hij je misschien wel leuk.

Stap 5
Vraag hem eens om iets leuks te doen. Dit hoeft tegenwoordig echt niet meer door de jongen gedaan te worden. Als hij mee wilt is hij waarschijnlijk wel geïnteresseerd in je, en wilt hij misschien wel verkering.

Stap 6
Denk terug aan gesprekken die jullie samen gehad hebben. Heeft hij kleine dingetjes onthouden? Jongens onthouden soms de kleine dingetjes als ze je leuk vinden. Ze willen je zo laten zien dat ze goed naar je luisteren. Dit is dus een ontzettend goed teken!

Stap 7
Vraag het hem gewoon. Als de rest niet lukt, vertel hem dan dat je hem leuk vindt. Als je dit gedaan hebt kun je hem ook vragen of hij jou leuk vindt.

Let op!

– Kijk naar hem. Glimlach als hij naar je kijkt om te laten zien dat jij deze jongen ook leuk vindt.
– Ga niet stalken. Dat is creepy en hierdoor zal hij je alleen maar minder leuk vinden.
– Meer van zulke tips vind je op Swagcity.nl

154 reacties op "Hoe moet je zien of een jongen je leuk vindt?"

Geef een reactie

 1. Betty:

  Mijn beste vriendin word gepest. Maar ik vind die jongen leuk waardoor zij gepest word. Wat moet ik doen?!

 2. Meike:

  Er zit sinds kort een nieuwe jongen bij mij in de klas en ik vind hem heel erg leuk. Ik denk vaak aan hem. Alleen ik weet niet goed hoe ik dat moet zeggen. Ik heb wel een exuus om met hem te praten , namelijk een maandagmiddag ding voor onze klas waarbij ik met mijn bff en 3 jongen (waaronder die jongen) moet samenwerken. Alleen hij zegt al een vriendin te hebben alleen ik weet niet of dit waar is. Ik heb in paniek ook maar verzonnen dat ik een vriendje had. Een van die jongen had ook een ‘liefdesshow’ bedacht voor mij en die jongen. Ik ga niet zeggen dat ik die show eigenlijk wel leuk vind maar ik vind die jongen wel echt super schattig❤️Wat moet ik doen? XXX Meike

  1. Betty:

   Ik denk dat hij geen vriendin heeft hij wil gewoon indruk maken😄😃😉

 3. verlegen meisje:

  Heeyyy ?
  Ik ben best wel verliefd op een jongen uit mijn klas maar ik weet niet of hij mij ook leuk vind. Onze kluisjes zitten ook bijna naast elkaar maar Ik zou hem wel willen vragen maar ik weet niet hoe want voor facetoface ben ik een beetje te verlegen ? maar ik denk dan als ik het via app doe dat dat ook niet zo goed is ? dus zouden jullie mij kunnen helpen om niet zo verlegen te zijn om hem te vragen ?

 4. IkbenverliefdmaarweetnietwattedoenX:

  Hay iedereen die dit leest… Ik ben sinds vorig jaar schoolkamp op iemand uit mijn klas. Hij is aardig en leuk (natuurlijk?). Hij is niet superknap maar dat geeft voor mij niks..
  Ik heb op kamp met een vriendin van mij een avond alleen op onze kamer gelegen te praten (onze bedden zaten naast elkaar) maar we zaten met zn 14en in een kamer en er kwamen ook zomaar jongens binnenlopen… Ik zei dat ik hem leuk vond en dat ik niet wist wat ik moet doen. Uiteindelijk gingen we naar buiten op een picknicktafel zitten (ik met mijn mobiel foto’s maken van de zonsondergang) en ik keek naar hem toen ze een voetbaltoernooi deden. Ik was op een gegeven moment zo wanhopig dat ik tv ging kijken in de kampeerboerderij. En na 10 sevonden weer naar buiten ging.. Naar mn kamer en weer naar buiten. Een aantal jongens uit een andere klas waren dus tv aan het kijken. En een aantal zaten op de jongenskamer (waarvan de deur open stond). De volgende dag(avond) gingen we naar het strand… Toen liep ik op een gegeven moment lsngs de jongens en die keken me zo aan (HIJ ook maar dan wat liever?) en toen wist ik zeker dst ik hem leuk vond.. Ik zit nu alweer in de klas met hem en zn vrienden. En mijn complete vriendinnengroepje(10 meiden)… De eerste week hadden we ook muziek.. Ik had afgesproken dat ik naast een vriendin van mij zou zitten, maar die was wat later want ze moest nog naar de wc. Er was verder geen plek meer, want we waren met zn 31-en en hij durfde dus niet naast me te gaan zitten.. Voordat ik het wist, zaten zo’n beetje al zn vrienden om hem heen zo te zeggen : “oehh kijk hier is nog plek over.. Ga daar dan zitten”. En ik zei vet droogjes: daar zit mn vriendin al. En die jongens compleet teleurgesteld ” ow dus ze claimt mooi al een plekje…” Toen kwam ze binnen lopen en ik vertelde het dus aan haar?. En dat vond ik superverdacht… Na een weekje werd hij nog vreemder.. Elke pauze zocht hij samen met een vriend van hem de hele kantine rond om mn groepje te zien.. Toen hij ons zag keek hij een minuutje en toen liep hij weer weg.. Dit deed hij een hele week lang.. En in die week was bijna iedereen van mn groepje wel ziek geweest/weg geweest behalve ik… ???.
  En ook tijdens gym deden we hockey en ik verdedigde hem en ik had de bal.. Hij liep met meemee en pakte op een gegeven moment mn arm vast.. Hij wou niet los laten.. En de week voor de herfstvakantie gingen we bij gym stijldansen (TE GENANT GWN) en 3x raden met wie ik moest! Juist ja mn crush. We zaten toen de hele tijd wat te praten enzo.. Op een gegeven moment zri hij de hele tijd zo van ” dit is eigenlijk best leuk!” En ook nog es “ik voel me wel zo’n gentleman nu..” Ik zei “ben je gwn toch ook al?” en dat zou ik gwn NOOIT zeggen. Ik weet niet wst me bezielde… Maar hij zit voor me bij economie en ik praat dan wel ee met mn vriendin en dan ineens draait hij zich om en kijkt even of hij gaat ineens op iets wat ik zeg reageren… Ook zoekt hij heel vaak oogcontact en noemt hij soms zomaar mn naam in een gesprek met zn vrienden… (Hij geeft geen vriendin btw) (en hij flirt normaal ook niet met andere meisjes)

  Maar wat ik dus met dit verhaal wil vragen: Denken jullie dat hij mij ook leuk vind? En wat moet ik doen?