Hoe Moet Je …

Hoe moet je een Crypto (soort Bitcoin) miner op je website zetten??

Het is een nieuwe ontwikkeling op het gebied van Web Development. Je kunt een Monero (Een cryptovaluta, zoals Bitcoin) miner op je site zetten, die op de achtergrond van de bezoekers delft. Hoe gaat dit in zijn werk?

een Crypto (soort Bitcoin) miner op je website zetten?

Wat heb je nodig?

– Een website waar je de miner wilt plaatsen.
– Een account bij Coinhive.com


Uitleg

Stap 1
Maak een account aan bij Coinhive.com. Dit is de eerste en grootste aanbieder van Crypto miners om op je website te plaatsen.

Stap 2
Volg de stappen om te registreren. Na aanmelding krijg je een stuk code die je op je site kunt plaatsen. Je kunt voor verschillende varianten kiezen:

 • UI Miner: Deze toont een melding op je site waar de gebruiker zelf kan kiezen om te minen. Dit is de aanbevolen variant, aangezien je altijd toestemming vraagt van de bezoeker om te minen. Dit is ook de echte variant die we op deze site hebben staan. We zullen nooit ongevraagd een miner op de achtergrond van de site plaatsen. Zo ziet deze eruit:


  Loading…
 • Javascript Miner: Deze kun je op de achtergrond van je site draaien. De bezoeker ziet dit niet, maar kan dit wel merken aan de traagheid van zijn/haar computer of telefoon.
 • Captcha: Een Captcha is een anti-spam methode. Je ziet vaak methodes waar je een gekke code op moet lossen. Een ander alternatief is dus door een klein beetje Crypto’s te minen om aan te tonen dat je geen computer bent.
 • Stap 3
  Bewerk je website en plaats de code op je site. Je moet waarschijnlijk de code aanpassen door je eigen site-code hierin te plaatsen.

  Let op!

  – Niet iedereen is even blij met de ontwikkeling van miners op websites. Zeker de manieren om ongemerkt te minen met behulp van de bezoekers is momenteel een grijs gebied. Anderen vinden het juist een goede ontwikkeling en zien liever miners dan advertenties op websites.
  – Op hoemoetje.com zullen wij nooit ongevraagd miners op de achtergrond laten draaien. Wel hebben we hierboven een voorbeeld staan van de UI miner, waarbij je zelf toestemming moet geven om te minen.

  2 reacties op "Hoe moet je een Crypto (soort Bitcoin) miner op je website zetten??"

  Geef een reactie

  1. NicolasJuicy:

   I often visit your blog and have noticed that you don’t update it often. More frequent updates will give your site higher authority
   & rank in google. I know that writing posts takes a lot of time,
   but you can always help yourself with miftolo’s tools which
   will shorten the time of creating an article to a couple
   of seconds.

  2. BestErna:

   I have noticed you don’t monetize your site, don’t waste your traffic, you
   can earn additional bucks every month because you’ve got high quality content.
   If you want to know how to make extra $$$, search for: Ercannou’s essential adsense alternative