Hoe Moet Je …

Hoe moet je Netflix opzeggen?

Netflix opzeggen

Heb je Netflix gratis een maand geprobeerd, maar ben je er toch niet tevreden over? Dan kun je deze gewoon opzeggen. Als je dit niet doet zal je maandelijks 8 Euro blijven betalen voor deze service.


Wat heb je nodig?

– Een Netflix account
– Een computer om Netflix op te zeggen.

Uitleg

Stap 1
Ga naar www.netflix.com vanaf een computer (telefoon of tablet kan eventueel ook).

Stap 2
Log in met het account wat je op wilt zeggen. Dit doe je door rechtsbovenin op ‘Aanmelden’ te klikken.

Stap 3
Klik rechtsbovenin op het kleine witte pijltje naast je gebruikersggegevens. Er zal nu een menu openklappen.

Stap 4
Kies hier voor ‘Mijn account’.

Stap 5
Je krijgt nu een scherm met al je accountgegevens. Aan de linkerkant van het scherm staat nu een knop ‘Lidmaatschap opzeggen’.

Stap 6
Klik hierop, en kies bij de bevestiging vervolgens op ‘Opzegging voltooien’. Je account zal nu opgeheven worden, dus hoef je geen betalingen meer te doen.

Let op!

Als je je binnen een jaar weer opnieuw aanmeld zullen je bekeken films en series onthouden worden.

14 reacties op "Hoe moet je Netflix opzeggen?"

Geef een reactie

 1. Analia Lopez:

  Hola, gran Blog te Escribo hacerte una pregunta hace unos unos dias obtuve una Cuenta Netflix. com Gratuita en este Sitio CuentaGratis . info y me gustaria saber Como cambiar la contraseña les agradezco si pueden ayudarme Saludos

  http://

 2. flubber:

  mijn naam is fapje en ik hou van konijnen met flaporen

 3. h c j van mierlo:

  mijn naam is rieky van mierlo

 4. h c j van mierlo:

  mijn kleinkind had mij opgegeven onder haar naam en dat wil ik niet dus daarom wil ik het opzeggen en ik heb ook meteen moeten betalen ik zou de eerste maand gratis krijgen dus dat klopt niet ik moet voor de 20e opzeggen bij deze ik zeg het op mij kleinkind haar naam is talitha dungen @g mail .comj

 5. hattati:

  ik wil netflix stopen met abonnmenten

 6. hattati:

  ik wil netflix stopen

 7. evelien:

  ZO KAN HET:
  hier lang bezig geweest, uiteindelijk op de ipad gelukt:

  – via instellingen
  – iTunes en app store
  – op apple id gedrukt
  – toon apple id
  – abonnementen – beheer
  – daar kan je hem dan eindelijk uitschakelen

  wat een geode, jammer dat ze zo te werk gaan

 8. b:

  Na die maand zal Netflix je automatisch beginnen aanrekenen. Om dat te voorkomen surf je opnieuw naar de website van Netflix en log je in. Rechtsboven klik je op je naam en kies je in het dropdownmenu voor ‘Mijn account’ enz. .[b]Het is wel slim om dit wel op tijd te doen en niet aan het eind van de maand, anders loop je alsnog het risico dat er een nieuwe maand door Netflix in rekening wordt gebracht en automatisch van je bankrekening wordt afgeschreven[b]

 9. Een mens:

  Ik wou netflix maar alleen voor een maand gratis , de maand is nu bijna voorbij en wil het opzeggen, maar het lukt gewoon niet! Ik voel me echt opgelicht, nu heb ik het met een rekening zonder geld gekoppeld, dan gaat er toch geen geld af? Ik bedoel ik heb niet eens geld op die rekening, help me please!

 10. ton van der linden:

  nou heb al veel meegemaakt. heb me toen lid gemaakt van netflix, nou heb ik er geen zin meer in na 1 jaar , nou vind ik de link niet, voor me af te melden wat zo makkelijk zou gaan . ik voel me opgelicht.zal t zeker op facebook melden onder m,n vrienden , en ik denk dat ik gewoon niet meer betaal , dan komt er vanzelf een reactie.

 11. Jaak Vanderlinden:

  Ik probeer al 14 dagen mijn lidmaatschap op te zeggen
  en vind die betreffende link ook niet
  Ik zal dit probleem aan de pers melden.
  Dit ruikt zo een beetje naar oplichterij.

 12. Esther:

  Hier idem dito 🙁 Heb eerst 0,01 euro betaald, kon vervolgens niet kijken, en hoppa: vandaag zag ik 7,99 van mn rekening afgeschreven! ook ik kan nergens een knop “Lidmaatschap opzeggen” vinden. Netflix, fix it!!!

 13. RN:

  hallo,

  ik heb net een netflix account gemaakt en wil natuurlijk van de eerste gratis maand profiteren. nu log ik in maar kan ik geen enkele films kijken omdat ik nog een lidmaatschap moet gaan betalen terwijl er wel 0.1 cent van mijn rekening af ik gegaan doormiddel van mijn lidmaatschap. is allemaal heel dubbel. maar nu wilden ik dus mijn lidmaatschap opzeggen maar ik heb geen knop op die plek staan.

  ik heb verder op internet gekeken en daar staat precies hetzelfde verhaal , en ook precies het zelfde plaatje van wat er op mijn scherm staat alleen zonder knop: “lidmaatschap opzeggen”

  ik hoop van u te horen,
  alvast bedankt

  groetjes RN

  1. JvK:

   ik heb precies het zeflde en ik snap er niks meer van, ik heb mijn netflix account al eerder willen stoppen, toen ik dacht dat hij gestopt was bleken de facturen nog binnen te komen en het is nog steeds niet gestopt >:(