Hoe Moet Je …

Hoe moet je geld verdienen met Brave?

geld verdienen met Brave

Wil jij geld verdienen simpelweg door te surfen zoals je normaal gesproken doet? Dat kan met de Brave browser, een nieuwe browser van een van de makers van Mozilla. Lees onderstaande stappen door om hiermee BAT (Brave Attention Tokens) te verdienen. Deze cryptomunt kun je omzetten voor Bitcoins, euro’s of gewoon blijven gebruiken in de Brave browser.


Zo ga je ter werk!

  1. Download de Brave Browser. Je kunt dit doen via deze link, waarbij je hoemoetje.com meteen helpt.

  2. Installeer de browser (dit kan zowel op je smartphone als op je desktop. Aangeraden wordt om dit op beide te doen!)

  3. Open in brave de volgende url: chrome://rewards/en zet de schakelaar aan. Je zult vervolgens advertenties zien in de browser, gerelateerd aan jouw browsegeschiedenis in de browser.

  4. Wil je je BAT weer doorgeven aan sites die je geregeld bezoekt? Kies er dan voor om “Auto Contribute” aan te zetten. Je zal dan automatisch (een gedeelte van) je BAT geven aan website eigenaren van sites die jij bezoekt.

  5. Krijg je geen advertenties te zien? Dat kan goed: De browser staat nog in zijn kinderschoenen, dus er zullen niet altijd advertenties beschikbaar zijn. Toch loont het om de browser alvast te gebruiken, omdat er regelmatig gratis tokens weggegeven worden. Dit wordt gedaan om het gebruik van de browser te stimuleren.

Let op!

  • Heb je de browser geïnstalleerd, en al wat tokens ontvangen? Schroom dan niet om te doneren! 😉

Geef een reactie