Hoe Moet Je …

Hoe moet je films of series downloaden op Netflix?

Ga je op vakantie, of naar een plek waar je even geen internet hebt? Dan kun je de meeste series en films op Netflix downloaden voor offline gebruik. Je kunt ze dan gewoon bekijken op het apparaat waar je ook Netflix op hebt staan. Deze uitleg gaat over mobiele telefoons en tablets, zowel van Android (Samsung, HTC etc.) en iOS (iPhones en iPads).

films of series downloaden op Netflix

Wat heb je nodig?

– Een telefoon of tablet die ondersteund wordt (iPhone, iPad of iPod met iOS 9.0 of nieuwer / Telefoon of tablet met Android versie 4.4.2 of nieuwer)
– Een internetverbinding (het liefst Wifi)
– Een bestaand Netflix account
– De Netflix app


Uitleg

Stap 1
Kies de film of serie die je wilt downloaden op Netflix.

Stap 2
Ga naar de omschrijvingspagina en klik op het downloadpictogram. Dit is een pijltje omlaag.

Stap 3
Wacht tot de film of serie klaar is met downloaden.

Stap 4
Ga vervolgens naar het onderdeel “Mijn downloads”. Deze is te vinden in de app. Hier vind je een overzicht van alle series of films die je offline beschikbaar gemaakt hebt. Wanneer je Netflix app geen verbinding heeft met internet zal je deze sectie automatisch zien.

Let op!

– De series en films zijn niet onbeperkt beschikbaar. Het kan zijn dat je een film gedownload hebt die maar een paar weken offline beschikbaar is. Dan kan het dus voorkomen dat je deze opnieuw moet downloaden.
– Via de “Mijn downloads”-pagina kun je de series of films ook van je apparaat verwijderen, bijvoorbeeld om extra ruimte op je apparaat te krijgen.

Geef een reactie