Hoe Moet Je …

Hoe moet je PayPal gebruiken zonder credit card?

PayPal gebruiken zonder credit card

PayPal is een veel voorkomende manier om te betalen op internet, maar op het eerste gezicht lijkt het alsof je dit alleen kunt gebruiken in combinatie met een creditkaart. Dit is echter niet het geval: Je kunt gewoon je bankrekening koppelen (zowel onder andere ING, ABN Amro, Rabobank) zonder problemen. Met onderstaande uitleg lees je hoe dit moet:


Wat heb je nodig?

– Een bestaande bankrekening

Uitleg

Stap 1
Als je nog geen PayPal account hebt, registreer je dan nu op PayPal.com. Dit doe je door op de blauwe ‘Open een rekening’ knop te drukken. Klik op ‘Aan de slag’ onder het kopje ‘PayPal voor consumenten’.

Stap 2
Vul alle velden in, en volg de rest van de stappen om een account aan te maken.

Stap 3
Als je dit gedaan hebt, klik je op ‘Doorgaan’ onder ‘Betalen met mijn bankrekening’. Je krijgt nu stappen te zien om je PayPal account te koppelen aan je bankrekening.

Stap 4
Vul je Banknaam, je rekeningtype (waarschijnlijk ‘Bankrekening’) en je bankrekeningnummer tweemaal in.

Stap 5
Je zult nu je bankrekening moeten bevestigen. Binnen een aantal dagen zul je twee kleine bedragen op je rekening gestort krijgen. Deze vul je in op de pagina van PayPal. Dit doe je door in te loggen met je bestaande PayPal account, en in je rekeningoverzicht te klikken op ‘Bankrekening bevestigen’ (onder ‘Nog te doen’).

Let op!

– Je moet natuurlijk altijd een veilig wachtwoord kiezen, maar zeker bij PayPal is dit ontzettend belangrijk. Als een vreemde in je account komt kan hij/zij heel je bankrekening leeghalen. Er zijn geen tan-codes of andere beveiligingen nodig.

21 reacties op "Hoe moet je PayPal gebruiken zonder credit card?"

Geef een reactie

 1. geert:

  na paypal vele jaren te hebben gebruikt met betalingen uit mijn paypal account dus niet afschrijven van de bank maar wat er op je paypal rekening staat,is het nu zo ver dat er vele sites zijn die jou willen verplichten om een machtiging voor sepa te gaan doen, waardoor ze rechtstreeks van je bankrekening kunnen afschrijven dat is niet de bedoeling uiteraard. vandaar dat er geld op je paypal rekening staat voor betalingen heb dit bij paypal aangekaart waarom er niet van mijn paypal tegoed kan worden betaald en hun antwoord is dat het aan de verkopers ligt uiteraard ook met de verkopers contact gehad en die sturen je weer naar paypal of de bank,kort gezegd komt deze rare zaak bij paypal weg, of bij de verkopers want je hoeft normaal niet met een gekoppelde bankrekening betalen als je dat niet wilt. enige verkoop bedrijven werken oke, zonder sepa anderen verplichten je het anders kun je geen betaling verrichten.

 2. BCK2000:

  Paypal is onhandig met koppelen. Ik kom niet verder omdat er een creditcard ingevuld moet worden, Ik heb geen creditcard en kan dit niet overslaan. Waar is dat knopje (?) zodat ik verder kan.

 3. hans:

  bank koppelen met paypal één grote drama ! kan saldo niet terugboeken zonder koppeling !

 4. Heinrich:

  Zeer WAARDELOOS,
  totale verspilling van tijd om het artikel te lezen

 5. Abdu Daayaal:

  Ewa vuile flikkerz dit moet je niet weer flikken a Zemmers met je credietkaartje wollah

 6. Nocreditcard:

  Ja belachelijk inderdaad! Je word wijs gemaakt dat je simpel kan betalen met je bankrekening. Maar er wordt overal om je creditcard gevraagd. Schiet op schijt uit met je creditcard!

 7. Akfir:

  Er wordt nog steeds om een creditkaart gevraagd. Nu al spijt dat ik een acc heb aangemaakt en kan niet vinden hoe ik het weer moet opzeggen.

 8. Jenny Van den Berg:

  Er word steeds om een creditkaart gevraagd! Ik moet iets overmaken…..maar nu lukt dat dus niet meer!!!!!

 9. Jenny Van den Berg:

  Er word steeds om een creditkaart gevraagd!

 10. Harry:

  Hier het zelfde probleem.
  Waardeloos. En je geld terug halen lukt ook niet.
  Vraagt steeds om het creditcard nummer.

 11. fran herrebaut:

  hier helaas zelfde probleem,en een kreditcard wil ik niet ik heb meastro card

 12. C:

  Nee lukt niet ook geprobeert heb paypay verzocht me geld terug te storten me bank kan ik niet toevoegen zegt hij je bank heeft al te veel paypall acounts ik heb alles doorgestuurd naar radar

 13. hans:

  hier exact het zelfde PayPal aangemaakt iban nummer ingevuld wil ik betalen vraagt hij steeds om creditcard nummer geen idee!!!!!!!

 14. Ik heb hulp nodig:

  ik heb paypal aan gemaakt omdat je geld kon storten via je bank account omdat sommige winkels geen Ideal gebruiken ik heb geen creditcard en kom er ook niet in aanraking mee en omdat je paypal kon gebruiken als ”vervanger” voor je creditcard online omdat je het kan vullen met ideal dacht ik hehe eindelijk een account die je kan maken die de rot creditcard vervangt hebt ik godsamme een creditcard nodig om verder te gaan ook als ik iets wil kopen zegt het geeft je creditcard aan IK HEB GEEN CREDITCARD PayPal moet echt hun zaakjes veranderen en dit PayPal gebruiken ZONDER creditcard heb ik dus ook echt niks aan geef het op je rekening nummer heb ik al gedaan alles maar die kaart toevoegen dat kan dan weer niet omdat het niet telt
  Help me A.U.B

 15. geen creditcard:

  Ik had een PayPalaccount zonder creditcard. Dat ging een tijdje goed. De laatste keer dat ik iets probeerde te kopen via PayPal, moest ik echter per se mijn creditcardnummer invullen. Ik heb geen creditcard en ik wil er ook geen.

  In dit stuk wordt alleen uitgelegd hoe je zonder creditcard een PayPalaccount kunt (of kon?) aanmaken, maar niet – zoals de titel wel doet vermoeden – hoe je PayPal kunt gebruiken zonder creditcard. Kan dit nog wel?

 16. Eren:

  mijn paypal account is geblokkeerd tot dat ik een creditcard heb. Het probleem is dat ik geen heb en wat is een mogelijke oplossing?

 17. majdouline:

  heb ik al gedaan en alles loopt miss .. ik begin er nu sopijt van te krijgen .. ik kan gewoon niks bestellen ,,

  1. walad:

   snap er nog steeds niks van maarja

 18. lucien:

  hoe moet ik een paypal rekening aanmaken?