Hoe Moet Je …

Hoe moet je gratis Ethereum verdienen?

Ethereum is een cryptocurrencty, zoals de Bitcoin. Dit is helemaal digitaal via het internet. Er komen geen banken of andere tussenpartijen van pas, waardoor er net als bij de bitcoin ontzettend veel interesse is de afgelopen jaren. Je kunt je Ethereum tokens minen, je kunt ze kopen, maar nog leuker is om het zelf te verdienen. Er zijn een aantal websites waar je deze gratis kunt krijgen.

gratis Ethereum verdienen

Wat heb je nodig?

– Een Ethereum wallet (portemonnee)
– Een internetverbinding


Uitleg

Stap 1
Om Ethereum te kunnen ontvangen heb je een wallet nodig. Je kunt hier software of apps voor downloaden, maar je kunt ook gebruik maken van de wallet van de Blockchain wallet. Deze ondersteund naast Ethereum ook Bitcoin.

Stap 2
Kopieer je Ethereum adres (dit is een ontzettend lang adres wat er ongeveer zo uit ziet: 1HFFFW7LWp9io3vd8BeBbK3zi7vVtiMBNG. Deze heb je nodig om in te vullen op de websites.

Stap 3
Ga regelmatig naar de websites uit de onderstaande tabel (sommigen kunnen dagelijks, sommige elk uur). Voor elke bezochte pagina krijg jij een aantal gratis Ethereum

Stap 4
Bezoek de volgende websites en volg de stappen die daar volgen:

Website Hoe vaak bezoeken?
Ethfaucet Elk kwartier
Ethereum Faucet Elk uur
Rektcoins Elke 7 minuten
Cryptocoin Club Elke 5 minuten

Let op!

– Je zult je Ethereum niet direct in je wallet zien. De meeste websites storten de betalingen één keer per dag om de transactiekosten zo laag mogelijk te houden, of maken gebruik van een systeem als “Faucethub”, waar je een account moet hebben.

Geef een reactie