Hoe Moet Je …

Hoe moet je Popcorn Time downloaden (iPad / iPhone)?

Popcorn Time downloaden (iPad / iPhone)

Iedereen heeft het er tegenwoordig over: Popcorn Time. Het is een populaire app die gebruikt wordt om nieuwe films en series te bekijken. Je kunt de app zowel op telefoons, tablets als computers gebruiken, en deze met bijvoorbeeld een Chromecast streamen naar je televisie. Met onderstaande uitleg vertellen we je hoe je Popcorn Time op je iOS apparaat (bijvoorbeeld een iPhone of iPad kunt installeren).


Wat heb je nodig?

– een iPad, iPhone of iPod Touch
– Jailbreak

Uitleg

Stap 1
– Ten eerste is het belangrijk dat je telefoon gejailbreakt is. Je kunt de app niet installeren vanuit de App Store, dus moet je zorgen dat de telefoon ook vanuit andere bronnen apps kan installeren. Heb je een oude iPhone? Lees dan het artikel “Hoe moet je je iPhone jailbreaken“, of zoek op Google naar een nieuwer artikel.

Stap 2
Als je je iPhone klaar hebt gemaakt open je de Cydia app (krijg je bij je Jailbreak) en voeg je http://cydia.popcorn-time.se/ toe aan je Sources.

Stap 3
Open de app opnieuw en zoek Popcorn Time op in Cydia. Installeer de app.

Stap 4
Geniet!

2 reacties op "Hoe moet je Popcorn Time downloaden (iPad / iPhone)?"

Geef een reactie

  1. Inthemoodforpophorn:

    Ik vond het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk om op mn telefoon te krijgen? Ik heb mijn blackberry open gemaakt, er wat mais in gegooid, zout of suiker erbij whatever suits you. Vervolgens dichtgemaakt en in de magnetron gesmeten. Werkt elke keer weer!

  2. Femke:

    ik ben leuk en mooi. doei.