Hoe Moet Je …

Hoe moet je liedjes op je MP3 Speler zetten?

liedjes op je MP3 Speler zetten

Als eerste zal ik deze handleiding beginnen met een waarschuwing: Er zijn duizenden verschillende mp3-spelers beschikbaar, die allemaal anders werken. Het merendeel van de mp3spelers werkt gelukkig op dezelfde manier, en is eigenlijk hartstikke gemakkelijk! Met deze handleiding is het een makkie om muziek op je MP3 speler te zetten. Deze handleiding werkt ook bij “mp4 spelers”. Dit zijn uitgebreide mp3 spelers, waar je ook video’s op af kunt spelen.


Wat heb je nodig?

– Een mp3speler (met eventueel een snoer)
– Een computer
– Muziek (.mp3 formaat) op je computer

Uitleg

Stap 1
– Stop de mp3 speler in je computer. Er zit waarschijnlijk ergens een aansluiting, via USB. Stop deze in de USB poort van je computer. Bij de meeste computers zit deze zowel aan de voorkant als aan de achterkant. Bij Laptops zitten er vaak meerdere aan de zijkant.

Stap 2
Wacht nu even. Vaak komt er (als je Windows gebruikt) een scherm tevoorschijn, wat je met dit apparaat wilt doen. Je kunt hier klikken op “Map openen en bestanden weergeven”. Als dit venster niet tevoorschijn komt, open je “Deze Computer” op je bureaublad, en klik je je MP3-speler aan (als je niet weet welke dit is, kijk je welke er normaal niet bij staat.)

Stap 3
Open nu ook de map waar je liedjes in staan. Als je deze gedownload heb, staan ze vaak in een map in Mijn Documenten, genaamd Downloads. Dit is echter bij elk download programma anders, dus het is handig als je zelf weet in welke map de muziek staat.

Stap 4
Selecteer de muziek die je wilt hebben en klik met de rechtermuisknop op de bestanden. Kies voor “Kopiëren”.

Stap 5
Ga terug naar de open map van je MP3 speler, en kies hier voor plakken. (Eventueel kon je ook de liedjes van de ene map naar je MP3 speler slepen.)

Stap 6
Haal de MP3 speler uit de computer, en zet deze aan. Waarschijnlijk zal deze nu je muziek afspelen.

Let op!

– Heb je een iPod? Dan kun je gebruik maken van de handleiding “liedjes op je iPod zetten“. Deze handleiding is bedoelt voor de vele andere MP3 spelers.
– Sommige MP3 spelers kunnen ook .wma bestanden afspelen. Kijk in de gebruiksaanwijzing van je MP3 speler of die van jouw dit ook ondersteund.

93 reacties op "Hoe moet je liedjes op je MP3 Speler zetten?"

Geef een reactie

 1. michel:

  Hallo heb een dure apple mp3 speler gekocht van 180€ en kan ik geen muziek erop zetten want je moet een apple id hebben op de computer.

 2. daniel:

  ja maar die window player is gewoon dikke fout terwijl de mp3 aangesloten is want je ziet op de computer c daar staat harde schijf. maar windows zegt sluit een apparaat aan

 3. rydr7ducx:

  ik kan het niet!!!!

 4. zairah:

  Wow echt een super uitleg dank je!!!

 5. nathalie:

  Super die uitleg ,dank u 🙂

 6. daniel:

  ik heb 3 verschillende toestellen en ik heb er all eens muziek op gezet en het lukte perfect maar nu op eens niet meer. ik gebruikte steeds mijn window player het was zo simpel.en gemakkelijk maar nu wilt het gewoon niet synchroniseren zie enkel maar sluit een apparaat aan. weet niet waar het probleem zit

 7. haverbeke fien:

  ik heb al 2jaar op rij een mp3 gekregen op de kermis en bij alle twee zeggen ze dat hij beveiligd is hoe kan ik dit oplossen???? help

 8. tom:

  mijn liedjes gaan er niet in

  verdomme

  1. tom:

   leonis is een mongoalische homo

   1. ROBIN:

    delfina is homo mongal en een lisbie die zeg heef me geld ik ben arm

 9. chop chop:

  het gaat niet ik kan de data niet openen

 10. Anoniem:

  Ik steek mijn SD-kaart in mijn mp3-speler, ik wil dan een liedje afspelen maar mijn mp3 zegt dat mijn SD-kaart leeg is. En toch heb ik liedjes op mijn SD-kaart staan. Ik sluit mijn mp3-speler via USB aan op mijn laptop maar ik kan nergens die map van mijn mp3-speler openen. Hoe kan ik dit oplossen??

  1. same 2021:

   Ik heb prc hetzelfde bijna 8 jaar later maar al een oplossing gevonden?

 11. kaylee:

  bij mij komt die ene van dat je je mp3 bestand of zo ziet dat komt bij mij niet dus kan ik ook geen liedjes erop zetten

  HELP HELP HELP!!!!!!!!!!!

  1. meu9e:

   Dat is ook bij mij. Het laat niet zien of die aangesloten is ofniet

 12. Gwn iemand.:

  Kyk, dit is erg handig.

 13. `SASGAR:

  kheb mp 4
  en zobizo als je ”map openen en bstanden weergeven” wil.
  moet je regtermuisknop drukke

 14. boeiend:

  het werkt bij mij niet eens hoor!!!

 15. naual:

  hoe gaat met jij en ik en ik ben naual ik ben luisterd na voor thomas berge

 16. gaat je niks aan:

  met deze website kom ik dus echt gewoon niet ver. ik heb deze mp3 nog nooit op mijn computer aangesloten. hij geeft niks aan, en bij ‘mijn computer’ staat niks over een mp3.
  zouden jullie het ook op een anderen manier uit kunnen leggen?
  alvast bedankt,

 17. Faizal:

  Multi Profiel is al ruim 10 jaar actief en is gugietroeid tot een toonaangevende leverancier van professionele magazijn- en archiefinrichting. Multi Profiel levert een uitgebreid assortiment van stellingmateriaal met een uitstekende prijs- / kwaliteitsverhouding.

 18. Clara:

  Dat ding is (zoals ik blogde) echt tof. Ligt echt aan de esopron of je erg moet wennen. Ik moet naturlich wel wat wennen, maar ben nog geen vervelende dingen tegengekomen. En aan een fatsoenlijk MSN programma kan je wel komen, weet dat ze er zijn ;-)En ja, het is een investering, want je betaald al gauw 8x meer voor een apple product. Maar daar krijg je gewoon ook 10x meer voor terug. Simple choice :)Succes met je keuze.

 19. Pharmc293:

  Very nice site!

 20. Pharme695:

  Hello! geekkdd interesting geekkdd site! I’m really like it! Very, very geekkdd good!

 21. rowena:

  oke de uitleg dat wist ik al maar hoe krijg je nou muziek van internet op je computer zodat je het op je mp3 kunt zetten???

  1. femke:

   ja he dat heb ik wel is geleerd van me zus maar ben de website kwijt

  2. x-ilze:

   Ga naar google.nl dan toets je in youtube converter . Ga naar youtube.com en kies daar je liedje. Boven in het balkje klik 1 keer en dan rechtermuisknop kopieren. In youtube converter plakken. klik dan op ‘convert’ Dan download je je muziek en komt het in jou map van downloads of muziek, wat jij hebt gekozen ::)

   1. bouchra:

    x.ilze
    nou ik heb een vraagje??
    ik wil het niet op mijn computer downlauden de liedjes…maar op mijn mp3 speler
    daar nog tips voor
    snap er geen bal van namelijk

   2. debby:

    ja maa da lukt nie

 22. elael:

  hoe moet je dowlauden

 23. 1x9=10:

  ehhh ja die :Wacht nu even. Vaak komt er (als je Windows gebruikt) een scherm tevoorschijn, wat je met dit apparaat wilt doen. Je kunt hier klikken op “Map openen en bestanden weergeven”. Als dit venster niet tevoorschijn komt, open je “Deze Computer” : ik kraag dat schermpje niet meer
  vroeger wel
  nu niet meer

  groeten van: 1×9=10

 24. Christaa:

  wtf. hoe moet je in gods naam muziek op de mp4 krijgen (heb alles al geprobeerd wie een oplossing weet krijgt beloning!!)

 25. s amuel:

  niet slechtrkg;dkilfgf

 26. angela:

  wat moet je doen als die kapot gaat

 27. RENE:

  VERVOLG VAN RENE…EN HET TEKENTJE VAN MIJN MP3 STAAT ER OOK NIET IN BIJ HET OPENEN VAN MIJN COMPUTER OP BUREAUBLAD..ALLEMAAL VREEMD..MAAR IK ZAG HIER BOVEN AAN DAT ER MEER ZIJN MET DIT PROBLEEM..HEEFT IEMAND AL EEN OPLOSSING GEKREGEN DAN WEL REACTIE.

  GR RENE

  1. rosalia:

   Mooi nieuws, maar deteljes die sneller als het licht gaan kunnen wel bestaan volgens de relativiteitstheorie volgens mij. Die noemt men Tachyonen maar niemand weet (of wist?) of die bestaan. Deeltjes met massa kunnen niet precies zo snel als het licht, als ze van minder dan de lichtsnelheid naar een snelheid groter dan die van het licht zijn gegaan is helemaal dat erg bijzonder. Maar ik ben benieuwd wat er precies aan de hand is. Zijn ze niet een stukje ergens kwantummechanisch getunneld’ waardoor ze een gedeelte van de weg hebben afgesneden? Ze zijn uiteindelijk maar 0,0025% sneller als het licht gegaan dat is niet echt heel erg veel sneller.