Hoe Moet Je …

Hoe moet je iemand slaan?

iemand slaan

Je weet nooit wanneer je het nodig hebt, maar het is altijd handig om te weten: Hoe sla je iemand. Het kan altijd gebeuren dat je ruzie krijgt in de klas, in de bar of andere situaties waar je iemand kan slaan. Natuurlijk moet je dit niet zomaar doen, maar mocht het gebeuren is het altijd handig dat je de basis kent. Gelukkig kun je dit leren in een paar simpele stappen


Wat heb je nodig?

– Een slachtoffer
– Een vuist

Laten we beginnen met de uitleg hoe je iemand moet slaan

 1. Kies je slachtoffer. Je moet ervoor zorgen dat hij/zij dichtbij genoeg staat dat je met je arm bij deze persoon kan. Het slachtoffer moet je ook aankijken, zodat je deze in het gezicht kan slaan. Dit komt harder aan dan de achterkant van het hoofd. De kin is een goed punt om op te richten, behalve als je de neus van de ander wilt breken. Je moet je richten op de zijkant van het hoofd, dit komt harder aan dan recht van voren.

 2. Zorg ervoor dat je vuist klaar staat. Kies je sterkste arm. Maak een bal van je arm, zodat je een echte “vuist” hebt. Het belangrijkste is wel dat je duim niet in je vuist zit, maar er overheen.

 3. Buig je elleboog van je “sla-arm” tot achter je, zodat je elleboog ongeveer in het midden van je rug zit. Beweeg je lichaam mee met je arm. Als je heel je lichaam meedraait kun je meer kracht geven in de slag.

 4. Swing je buik, arm en vuist voorwaarts in een bewegen en raak je doel. Zorg ervoor dat je slaat met de platte kant van je vuist, het begin van je vingers. Je kunt je slachtoffer ook slaan met het bovenste gedeelte van je vingers. Dit komt harder aan, maar je loopt het risico om je knokkels te breken.

 5. Draai om en ren weg.

 • Geluidseffecten erbij gebruiken kan je meer kracht geven. Denk aan: “BAM”, “KLETS” en dergelijke.
 • Oefen eerst door te slaan op een kussen of een ander zacht voorwerp. (NIET JE HUISDIER!)
 • Slaan zonder reden is niet toegestaan, en je kunt hiervoor aangeklaagd worden. Gebruik dit alleen als zelfverdediging als het echt nodig is.
 • Het is niet verstandig om je baas, je leraar of je ouders te slaan.

345 reacties op "Hoe moet je iemand slaan?"

Geef een reactie

 1. naamloos:

  beste site ever

 2. yinte:

  draai om en ren weg als je je huisdier zijn vader slaat

 3. Kaylee Daverveld:

  laatmaar het werkte wel maar nu moet ik naar de popo dat is niet zo leuk

 4. Kaylee Daverveld:

  het werkte niet moet ik nog updaten of ben ik gewoon kapot

 5. kian:

  Tip Tip Tip Tip Tip als iemand omaagdig tegen jouw doet probeer hem dat te niggeren.

 6. zwitserse oostenrijker:

  yeah boy het werkte

 7. joop:

  klap die downies

  1. naamloos:

   taalgebruik

 8. Laurelie:

  Ik heb hier veel van geleerd want er is zon bitch op school die mij de klote uithangt en me pest en doet roddelen over mij dus morgen is ze klaar

  1. drina:

   ainoo ik heb prc het zelde

  2. tiff:

   get that bitch!

   1. naamloos:

    taalgebruik