Hoe Moet Je …

Hoe moet je snel afvallen (met Weight Watchers cursus)?

snel afvallen (met Weight Watchers cursus)

Na onze succesvolle handleiding “hoe moet je snel afvallen” merkten wij toch dat er behoefte is aan een manier die minder zelf discipline vereist. De vorige handleiding was erg gericht op het zelf doen, maar dit is niet voor iedereen even makkelijk. Vandaar dat wij deze tweede handleiding schrijven, die het voor sommige personen een stuk makkelijker maakt.


Wat heb je nodig?

– Een account bij Weightwatchers

Uitleg

Stap 1
Zorg eerst dat je een account hebt wij Weight Watchers. Weight Watchers is een website waar je online je dieet bij houdt. Hier vind je onder andere meer 600 recepten en maaltijden en meer dan 50 verschillende workouts! Aanmelden doe je via de volgende link:

Stap 2
Zodra je je hebt aangemeld heb je een legio mogelijkheden tot je beschikking. Aangeraden is om je gewicht in te vullen.

Stap 3
Je kunt nu iedere week je voortgang bekijken. Je hebt hier duidelijke grafieken voor tot je beschikking. Ook kun je je dagboek bijhouden.

Stap 4
Je kunt hiernaast ook de voedingswaardes van meer dan 5.000 verschillende voedingsmiddelen vinden. Ook vind je hier meer dan 600 recepten, ook voor vegetariërs en veganisten.

Stap 5
Vind je dit niet genoeg? Dan kun je ook meedoen aan een cursus. Mensen die de cursus bezoeken verliezen gemiddeld 3x zoveel dan mensen die het alleen doen. De reden hiervoor is waarschijnlijk dat deze mensen NOG gemotiveerder zijn, en hierom liever die kilo’s kwijtraken. Op de website vind je cursussen in bijna elke stad!

24 reacties op "Hoe moet je snel afvallen (met Weight Watchers cursus)?"

Geef een reactie

 1. Femke:

  àch jeetje het helpte niet. ik weeg nu nog 201 kilo. wat moet ik den?

 2. Peter:

  Vergeet al die shit dieeten.

  Je wordt alleen maar dikker.

  vdh dieet werkt ,vreet de helft dus
  en meer bewegen

 3. fag:

  eh hoofd je moet geld betalen denk je mensen hebben geld zat!!!!
  geef gewoon tips!!!!
  wat ga je geld betalen om af te vallen

 4. sara:

  ik wil afvallen man ben 11 en 46 kiloo!!

 5. Veselin:

  en Jo: Ik denk niet dat normale’ lrleeingen meer recht hebben op goed onderwijs dan kinderen die wat meer zorg vereisen, dus vanuit dat oogpunt kan ik niet volgen dat er mensen zijn die vinden dat kinderen die extra zorg nodig hebben niet welkom zouden zijn op het regulier onderwijs. Niet ieder kind dat extra zorg nodig heeft is op het so op zijn plek en kan daar het beste onderwijs voor zijn of haar situatie krijgen. Doorsturen naar so is wmb in deze situatie het verschuiven van het probleem en vind ik kortzichtig. Daarnaast onderken ik natuurlijk dat er kinderen zijn die prima op hun plek zijn op het so. Mocht blijken dat dat voor Olivier de beste oplossing is zijn wij de laatste die hem dat ontzeggen. We moeten af van het idee dat het reguliere onderwijs alleen voor standaard kinderen is, want die bestaan gewoonweg niet. De school waar wij zijn gaan kijken onderkent dat gelukkig en heeft de wijze van lesgeven hier ook op aangepast.Ik ben van mening dat het niet alleen gaat om praktische ondersteuning, maar meer nog om inhoudelijke ondersteuning. Leerkrachten zijn niet opgeleid met inhoudelijke kennis van alle soorten stoornissen en aandoeningen wat tot een hoop frustratie kan zorgen bij leerkracht en kind. Ik hoor veel verhalen van ouders met een kind met bv ASS dat zich onbegrepen voelt door de juf en gefrustreerd raakt. De eerste stap naar goede begeleiding hierin is kennis overdracht over de stoornis en in het bijzonder het specifieke kind. Hier ligt een grote taak voor de ouder om de leerkracht hiervoor te enthousiasmeren en in te begeleiden.

 6. LovesBadEendjesss:

  Ik ben 10 jaar, weeg ong. 32 , en wil graaaaag afvallen. Hoop dat het lukt! x meisje dat dik is

 7. lkkrdng:

  dit is mijn dag om dat ik te zwaar ben
  ontbijt : 1 broodje met niks thee zonder sukker
  midag : niks alleen water
  s’avond : gwn eten

  en veel waterdrinken en fruit en groentes staan in stop licht groen goed rood slecht
  en eet geen sukker

 8. lkkrdng:

  heey paar tips
  1 gaa slipie drinken
  drink geen sukker meer alles zondder sukker
  en veranderniks aaan je eetgewoontes 😀

 9. lkkrdng:

  ik ben 13 en week 45 kilo en ben 1,58 cm lang maar ik vindme te zwaar wil wil me helpen

 10. Web Designer:

  Great, thanks for your share!
  @2012-04-13 14:41

 11. marijke:

  Groenten en fruit dieet voor afvallen .
  De meeste personen weten dat groenten en fruit van belang zijn zijn voor een gezonde, en in balans zijnde voeding en kan helpen om af te vallen .
  Maar toch zijn enkele geliefde stukken fruit en groenten niet helemaal goed voor gewichts verlies.
  De meeste kiezen niet voor bananen, avocado’s, suikermais, wortels en erwten, omdat we denken dat deze stukken fruit ons dik maken.
  In verschil tot sommigen van ons geloven dat het consumeren van andere groenten zoals selderij of pomelo inderdaad helpen bij gewichtsverlies.
  Wat is de juistheid over groenten en fruit?
  Het eten van groenten en fruit is belangrijk, voor een goede gezondheid en om bij te dragen af te vallen.
  De meeste groenten en fruit bevatten weinig calorieën en vet, en hebben een hoog gehalte aan voedingsvezels – drie essentiële bestand delen voor een geslaagd dieet dat leidt tot gewichtsverlies.
  De meeste groenten en fruit hebben ook veel vitaminen, mineralen en antioxidanten, die allemaal belangrijk zijn om ons te wapenen tegen ziekte.
  

Onderzoek laat ook zien we de steeds hetzelfde volume of gewicht aan voeding per dag eten, ondanks de calorie-inhoud.
  Als je gewicht wil verliezen, is het van groot belang vast te houden aan minder calorierijk eten bij hetzelfde voedingsvolume. Dat is exact wat een groenten/fruit dieet behelst.
  

Veel groentes en fruit wegen veel, het geeft je snel een compleet gevoel, maar ze hebben niet veel calorieën.
  Bijvoorbeeld een maal bestaande uit een 150g gegrilde kippenborst, een aardappel, 20g boter en 30g sla geeft een totaal gewicht van 500 gram en heeft 780 calorieen.
  Vervang die maaltijd voor 100g kippenborst, een 200g aardappel, 5g boter, 50g en 45g kool wortelen en u eet nog steeds een totaal gewicht van 500 gram, maar dan met alleen maar 470 calorieën.
  

Conclusie: u zult zich net zo dynamisch voelen als u hetzelfde aan gewicht heeft genuttigd, maar u heeft 300 calorieen meer opgeslagen dan nodig.
  Verander op deze manier je dieet en je eet al 300 calorieën minder per maal ondanks u geen honger lijdt.
  

En voedingsmiddelen, zoals bananen, avocado’s, suikermais, wortelen en erwten? Deze etenswaren hebben meer calorieen dan het merendeel van andere vruchten en groenten.
  U kunt bijvoorbeeld twee kleine appels eten voor circa dezelfde hoeveelheid calorieën als een banaan. Je kunt 6 keer meer spinazie eten voor gelijke calorieën als gelijke gewicht aan suikermais.
  Avocado’s hebben een hoger vetgehalte dan de meerderheid van andere groenten, maar het merendeel van dit vet is gezond hart-monounsaturates, dat verschaft word met veel vitamine E.
  Ofschoon deze vruchten en groenten meer calorieën bevatten, hoeft u ze niet te laten staan. Ze zijn nog steeds een aanmerkelijke bron en de vezels die ze bevatten, zullen bijdragen bij het vullen, opdat je minder de behoefte hebt naar een zoete hap zoals
  snacks. U heeft succes met dit dieet als je de juiste maat vindt.
  Hoeveel groenten en fruit moet ik eten?

  Een hoeveelheid fruit of groenten is gelijk aan 80 gram.
  Hier leest u enkele voorbeelden van wat telt voor een hoeveelheid;
  

1 appel, banaan, peer, sinaasappel of andere vergelijkbare stuks fruit.
  
2 pruimen, satsuma’s, kiwi’s of andere soortgelijke grootte fruit 
1 / 2 grapefruit of een avocado 
1 groot stuk meloen of verse ananas.
  
3 eetlepels groente, bonen of peulvruchten 
3 eetlepels fruitsalade of gestoofd fruit 
1 eetlepel rozijnen of sultana’s 
3 gedroogde abrikozen 
1 volle beker druiven, kersen of bessen 
1 nagerecht kom salade 
1 klein glas (150ml), van zuiver vruchtensap.
  

Dus zorg voor een dieet waarbij u gebruik maakt van verscheidende hoeveelheden waarbij u zich vol voelt , terwijl u minder calorieën binnen krijgt.
  wil je meer weten klikhier.

 12. Nyoko:

  Enige manier om écht af te vallen is gezond eten en sporten! Door diëten gaat je stofwisseling kapot!

 13. dik:

  hallo allemaal,ik ben een meisje die super dik is ik ben 1,59 en ik weeg 46 kilo ik ben echt dik heeft iemand tips ?????? ( wil je wel een reactie geven ?)

  1. cookies:

   pffttt… volgens mij klopt er hier iets niet, ik weet niet wat jij dik vind, maar als jij jezelf nu al dik vind dan word je echt een anorexia patiëntje, jou gewicht is goed dus je moet helemaal niet afvallen

  2. lkkrdng:

   heey dik
   ik vind dat ook
   iedereen zegt het wel dan je niet dik bent en je wilt ook geen ano
   maar ik wil gwn minder wegen 40 of 35 kilo ik wil snel afvallen

 14. gaatje niksaan:

  je moet betalen trap er niet in !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 15. heey:

  heey ik ben te dik en wil afvallen voor 4 dagen wil ik 5 kilo af moet iedereen zegt dat ik super dik ben

  1. cookies:

   laat andere mensen lekker lullen, je bent wie je bent en daar hoeft niemand wat aan te veranderen

 16. let op!:

  Ja lijkt best grappig gratis 1 week proberen, mar dan verlengen ze automatisch voor 3 maanden betaald! Dus ….FF goed de kleine lettertjes lezen!

 17. chi chi:

  hoi ik ben 11 jaar en weeg 60 kilo ik ben 1.52 meter hoe kan ik afvallen of hoe kan ik dezelfde gewicht blijven maar tog langer worden want ik voel me heel erg klein en dik tussen mijn vriendinnen ze zijn bijna allemaal tussen de 1.55 tot 1.75 en ze zijn pas 12 tot 13 jaar

 18. makkelijk afvallen:

  Hi
  Grote Informatie die u hebt verstrekt gewichtsverlies is echt heel gunstig. Ik vind het ……………

  1. Amanda:

   denk dat Jelle wel degelijk een punt heeft, want siasthu wordt ook aan de oppervlakte van het lichaam gedaan en hierbij worden dezelfde punten gebruikt als bij acupunctuur. En in de acupunctuur is acupressuur bekend (dus massage/druk op de acupunctuurpunten en geen naalden). De punten zijn dus door de tandenstokers gestimuleerd, waardoor de rugklachten zijn afgenomen.Het grappige is vooral dat er wordt gezegd Als de resultaten niet passen bij de verwachtingen passen we gewoon de verwachtingen aan’. Dit geldt nu ook andersom: je verwacht dat de acupunctuur met tandenstokers niet werkt. Het werkt wel, dus maken we van de verwachting dat het een placebo effect is Ik begrijp het wel, het is eng om je eigen diepgewortelde standpunten en visies los te laten en open te staan voor zaken die misschien minder tastbaar zijn en minder passen in je eigen kader. Maar vergeet niet dat dat kader een product is van opvoeding en invloeden uit de omgeving waarin je leeft. Dat is bij ieder zo. Wees je daarvan bewust en kijk eens verder dan je eigen straatje.

 19. Jan Paul:

  waar is mijn reactie?